Kaipaatko energiatodistusta?

Kun energiatodistukselle on tarvetta, käänny puoleemme. Meillä on FISE Oy:n pätevyyslautakunnan toteama ylemmän tason energiatodistuksen laatijan pätevyys. Energiatodistuksen laatijan pätevyys on todettu, voimassa ja hänet on rekisteröity energiatodistusten laatijoista pidettäviin rekisteriin.

Laki energiatodistuksesta 1.6.2013 alkaen

Kesäkuusta (2013) alkaen uudistetut energiatodistukset tulevat käyttöön vaiheittain. Heti lain voimaantulon jälkeen (1.6.2013) uudistettuja energiatodistuksia tehdään lähes kaikessa uudisrakentamisessa, myynnin ja vuokrauksen yhteydessä.

Milloin uudistettua energiatodistusta tarvitaan?

Jos kiinteistösi on arvoltaan hyvin vähäinen, vuokra on pieni tai kohdetta ei esitellä julkisesti, energiatodistus voidaan laatia valmiin lomakkeen avulla kevennetyn menettelyn kannalta.

Ennen vuotta 1980 rakennettu pientalo:

Energiatodistus tarvitaan myynnin ja vuokrauksen yhteydessä vasta 1.7.2017 alkaen.

Hoitoalan rakennukset, kokoontumis- ja opetusrakennukset:

Uudet säädökset koskevat 1.7.2015 alkaen.
Energiatodistusta ei tarvita:

Loma-asunnoille, suojelluille tai pienille, alle 50m2 kokoisille rakennuksille.

Energiatodistukset Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Satakunnassa

Energiatodistuksia laadimme mm. seuraavilla alueilla: Vammala, Nokia, Hämeenlinna, Hauho, Kangasala, Pälkäne, Huittinen ja muut lähimmät kunnat.

Haluatko tietää lisää?

Lähetä meillä kysymyksesi ja tarjouspyyntö palveluistamme. Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja annamme ilmaisen kustannusarvion palveluistamme.

Ota yhteyttä!